Vlag gemeente Utrecht Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Utrechtse vlag kopen? Bestel Hoogwaardige Vlaggen bij Vlaggen.nl!

Wil je een Utrechtse vlag kopen om jouw trots voor de stad Utrecht te tonen? Bij Vlaggen.nl vind je de perfecte vlaggen om jouw liefde voor Utrecht te uiten! Wij bieden hoogwaardige Utrechtse vlaggen van uitstekende kwaliteit. Met ons ruime assortiment en snelle levering hoef je niet verder te zoeken. Bestel nu jouw Utrechtse vlag en vier de stad Utrecht met trots!

De Utrechtse vlag: Een Symbool van Historie en Innovatie

De Utrechtse vlag, met haar kenmerkende rode en witte kleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de rijke historie en innovatieve geest van de stad Utrecht. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Hoogwaardige Kwaliteit en de vlag van Utrecht Diverse Formaten

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Utrechtse vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Utrechtse vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Utrecht wapperen.

Snelle Levering en Betrouwbare Service in Utrecht

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Utrechtse vlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Utrechtse vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Bestel Jouw Utrechtse Vlag bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor de stad Utrecht met trots tonen? Bestel dan nu jouw Utrechtse vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Utrecht en bestel jouw Utrechtse vlag vandaag nog!

  1. De Utrechtse vlag bestaat uit rode en witte kleuren.

  2. De kleuren op de Utrechtse vlag hebben geen officiële betekenis. Ze symboliseren de trots en identiteit van de stad Utrecht.

  3. De huidige vorm van de Utrechtse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Utrecht in 1952

  4. De Utrechtse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden en evenementen die de stad Utrecht en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Utrechtse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Utrechtse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

gemeente Utrecht

Productsoort

Vlag