Vlag Tilburg Meer informatie

€ 24,95 (€ 20,62 Excl. BTW)


Levertijd: max. 6 werkdagen (sneller in overleg)

√ Materiaal glanspolyester vlaggendoek
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Gevelvlaggen afm. 70x100cm & 100x150cm met mastlint, koord en lusje
√ Mastvlaggen afm. 150x225cm & 200x300cm met kopband en clips
√ Wasbaar op 40°

Tilburgse vlag kopen? Bestel Hoogwaardige Vlaggen bij Vlaggen.nl!

Wil je een Tilburgse vlag kopen om jouw trots voor de stad Tilburg te tonen? Bij Vlaggen.nl vind je hoogwaardige Tilburgse vlaggen van uitstekende kwaliteit. Met ons ruime assortiment en snelle levering hoef je niet verder te zoeken. Bestel nu jouw Tilburgse vlag en vier de stad Tilburg met trots!

Een Tilburgs Symbool van Gemeenschap en Cultuur

De Tilburgse vlag, met haar kenmerkende groene en witte kleuren, is meer dan alleen een stuk stof. Het is een krachtig symbool van de hechte gemeenschap en rijke cultuur van de stad Tilburg. Bij Vlaggen.nl begrijpen we de betekenis van dit symbool en bieden we vlaggen van hoogwaardige kwaliteit die deze trots perfect vertegenwoordigen.

Tilburgse vlaggen: Hoogwaardige Kwaliteit en Diverse Formaten

Bij Vlaggen.nl streven we naar kwaliteit en duurzaamheid. Onze Tilburgse vlaggen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar een handzame tafelvlag om je bureau mee te versieren of een indrukwekkende mastvlag om je bedrijf of evenement te promoten, wij hebben de juiste maat voor jou. Bestel jouw Tilburgse vlag in het formaat dat bij jouw behoeften past en laat de trots op de stad Tilburg wapperen.

Snelle Levering en Betrouwbare Service in Tilburg

Bij Vlaggen.nl begrijpen we dat je jouw Tilburgse vlag snel in handen wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering uit voorraad, zodat je niet lang hoeft te wachten. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om jouw Tilburgse vlag te bestellen. Bovendien staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen bij eventuele vragen of speciale verzoeken. Wij streven naar 100% tevredenheid, zodat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen.

Bestel Jouw Tilburgse Vlag bij Vlaggen.nl

Wil je jouw liefde voor de stad Tilburg met trots tonen? Bestel dan nu jouw Tilburgse vlag bij Vlaggen.nl. Onze hoogwaardige producten, snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je eenvoudig en snel de perfecte vlag kunt vinden. Vier de stad Tilburg en bestel jouw Tilburgse vlag vandaag nog!

  1. De Tilburgse vlag bestaat uit groene en witte kleuren.

  2. De kleuren op de Tilburgse vlag hebben geen officiële betekenis. Ze vertegenwoordigen echter de stad Tilburg en haar gemeenschap.

  3. De huidige vorm van de Tilburgse vlag werd officieel aangenomen door de gemeente Tilburg in [jaartal].

  4. De Tilburgse vlag wordt gehesen bij speciale gelegenheden, evenementen en vieringen die de stad Tilburg en haar gemeenschap vieren.

  5. Je kunt een Tilburgse vlag kopen bij Vlaggen.nl. Wij bieden een breed scala aan vlaggen in verschillende maten en kwaliteiten.

  6. Hoewel je in theorie een gepersonaliseerde vlag kunt laten maken, moet je er rekening mee houden dat de officiële Tilburgse vlag geen wijzigingen of toevoegingen mag hebben volgens het vlagprotocol.

Regio

gemeente Tilburg

Productsoort

Vlag