Banier met Opdruk bestellen

Haarscherp bedrukte binnen, buiten en gevelbanieren

Vlaggen.nl is al meer dan 35 jaar specialist als het gaat om het bedrukken van banieren. Deze ervaring zorgt ervoor dat alles perfect verloopt en de banieren foutloos en volgens afspraak worden bezorgd.  Wij werken voor bedrukken altijd met een offerte op maat, gebaseerd op de wensen. Lees meer over ons aanbod, voor bedrukkingen, of vraag online een offerte aan.

Binnenbanieren bedrukken

Banieren zijn niet alleen voor buiten. Ook binnen kunt u ze voor veel toepassingen gebruiken. Wij bedrukken banieren naar wens, op een formaat naar keuze. Ter promotie van een product, reclameboodschap, bedrijfsnaam of dienst binnen een bedrijfspand of op locatie. Door de grote keuze in materiaal, vorm en kleur is er veel mogelijk.

Digitaal geprinte of zeefdruk banieren

Heel in het kort is de digitaal bedrukte banier ideaal voor een kleine oplage en adviseren wij zeefdruk bij grote oplages. Kwalitatief maakt zeefdruk of digitale print niet uit, het gaat vooral om een kosten aspect. Bij het maken van een zeefdruk moet een speciaal “zeef raam” worden gemaakt, per kleur, om de banieren te bedrukken, wat de aanloopkosten vrij hoog maakt. De kosten voor materiaal zijn echter lager. De kosten van digitale bedrukking zijn constant, waardoor zeefdruk bij hogere oplages interessanter is qua prijs.

Slijtage van banieren

Of banieren snel slijten hangt vooral af van de plek waar ze hangen. Buiten is de locatie van de vlaggenmast vooral van belang: staat deze vrij in de wind of beschut? De wind is namelijk de grote boosdoener als het gaat om slijtage. Ook geldt dat een banier die 24 uur per dag in een vlaggenmast hangt sneller slijt. Onze ervaring leert ons dat bij dergelijk intensief gebruik, afhankelijk van de beschutting die de vlaggenmast heeft, je twee tot vier banieren per jaar per mast verslijt.

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond