Aluminium baniermast 10 meter diam.135-60mm (conisch model)
SKU: 61-1013560 Meer informatie
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Baniermast aluminium conisch 10 meter

Een mooie strakke standaard baniermast van aluminium, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft een bredere voet als top dus loopt taps toe. De aluminium vlaggenmast is onderhoudsvrij en leverbaar in het wit gepoedercoat (RAL 9010) en geanodiseerd (aluminium kleurig).

Draaitop

De baniermast is voorzien van een draaitop die bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. De baniermast wordt compleet geleverd inclusief drie ringen en contragewicht.

Banieruithouder

De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm.

Garantie

Onze aluminium cilindrische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er nog kosten bij voor het bezorgen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ?
Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten). De genoemde leverkosten komen er bij het plaatsen nog bij. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Afmetingen 1000 cm
Materiaal

Aluminium

Top diameter

60mm.

Voet diameter

135mm.

Vorm

Conisch

Kleur vlaggenmast

Anode (Zilverkleurig), Wit

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf