Aluminium baniermast 7 meter diam.60-60mm (voor banieren)
SKU: 21-76060 Meer informatie
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium baniermast 7 meter – cilindrisch model

Een mooie strakke standaard baniermast van aluminium, met een wanddikte van 3mm en diameter van 60mm. Deze vlaggenmast heeft zowel in de top als in de voet dezelfde diameter (60mm.). De aluminium vlaggenmast is onderhoudsvrij en leverbaar in het :
– Wit gepoedercoat (RAL 9010)
– Geanodiseerd (aluminium kleurig)

Draaitop

De baniermast is voorzien van een draaitop die bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. De baniermast wordt compleet geleverd inclusief drie ringen en contragewicht.

Banieruithouder

De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm.

Garantie

Onze aluminium cilindrische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 5 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Gratis verzending aluminium baniermast

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen.

In tegenstelling tot vele andere webshops worden onze vlaggenmasten gratis verzonden boven een orderwaarde van € 150,-. Er komen dus bij het afrekenen geen extra voorrij- of bezorgkosten bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Aluminium baniermast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Afmetingen 700 cm
Materiaal

Aluminium

Top diameter

60mm.

Voet diameter

60mm.

Vorm

Cilindrisch

Kleur vlaggenmast

Anode (Zilverkleurig), Wit

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://vlaggennl.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf