Wimpel Achterhoek 25x300cm
SKU: 10-1978 Meer informatie

€ 39,93 (€ 33,00 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

De enige echte wimpel van de Achterhoek ! Deze oersterke Achterhoekse wimpel is duurzaam, kleurecht, UV-bestendig, eenvoudig en vertrouwd te bestellen en snel in huis !. Wordt vervaardigd uit Spunpolyester (Scheepsvlaggendoek 160 grams. De Achterhoekse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Achterhoekse wimpel bestellen ?
Trots op uw streek ? Laat het zien in uw vlaggenmast. De Wimpel Achterhoek is de officiele enige echte wimpel van de Achterhoek U mag ze uithangen wanneer u wilt. Meestal wordt een provinciewimpel als zelfstandige wimpel gebruikt, dus niet in combinatie met een vlag.

Materiaal en afwerking Achterhoekse wimpel
De wimpel van de Ahcterhoek is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels. De Achterhoekse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Afmetingen 300 × 25 cm
Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Eigenschappen
Regio

Achterhoek