Nederlandse Wimpel kopen

Wimpel van Nederland snel in huis

Nederlandse wimpel bestellen? De Nederlandse wimpel wordt ook wel de welkomswimpel genoemd. Deze mag dag en nacht in de vlaggenmast of stok hangen. Wimpels in de kleuren van de Nederlandse vlag zijn eenvoudig en vertrouwd online te bestellen op vlaggen.nl. Altijd op voorraad voor een snelle levering.

Afwerking Nederlandse wimpel

Onze Nederlandse wimpels zijn in twee afwerkingen te bestellen. Standaard wordt de wimpel afgewerkt met een stokje en ophangkoord. Om tikken te voorkomen hebben wij ook een variant zonder stokje. U heeft dan geen last meer van het tikken van het houtje tegen de vlaggenmast. Dit wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd.

 

Veelgestelde vragen

  1. De Nederlandse of Welkomstwimpel mag het hele jaar en dag en nacht gevoerd worden en is niet onderhevig aan een protocol.
  2. De verhouding prijs en kwaliteit is het belangrijkste om op te letten. De kwaliteit wordt grotendeels bepaald door het materiaal waarvan de wimpel gemaakt is.

    Geweven wimpels van spunpolyester zijn de hoogste kwaliteit qua kleurvastheid en duurzaamheid, maar daardoor ook iets duurder in aanschaf.

    Goedkope wimpels zijn vaak bedrukt op regulier polyester en hebben een grotere kans om snel te verschieten qua kleur en op slijtage. Ze zijn goedkoper in aanschaf maar vaak minder van kwaliteit en kleurechtheid.

    Onze welkomswimpels worden van banen aan elkaar gestikt. Het Spunpolyester doek wordt ingekleurd met hoge kwaliteit inkten en heeft de hoogst mogelijk kleurechtheid.

  3. Het verschil zit hem in de afwerking, de standaard welkomswimpel is met een traditionele houten stok afgewerkt. De fluisterwimpels zijn afgewerkt met een lusje en een koordje zoals ook de Nederlandse vlag is afgewerkt. Deze wimpels zijn 100% stil en maken niet meer geluid dan het tikken van het koord.

Toont alle 3 resultaten