-9%
Wimpel Groningen afm. 25x300cm
SKU: 10-1964 Meer informatie

€ 39,93 € 36,30 (€ 30,00 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

De wimpel van Groningen afmeting 25x300cm mag dag en nacht in de vlaggenmast hangen. Deze oersterke Groningse wimpel is duurzaam, kleurecht, UV-bestendig, eenvoudig en vertrouwd te bestellen en snel in huis! Wordt vervaardigd uit Spunpolyester. De Groningse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Groningse wimpel bestellen ?

Trots op uw provincie ? Laat het zien in uw vlaggenmast. De Groningse wimpel mag dag en nacht in een vlaggenmast hangen. Alle provincie wimpels zijn op voorraad en worden binnen 2 dagen verzonden.

Materiaal en afwerking Groningse wimpel

De wimpel van Groningse is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels. De Groningse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Overige provinciewimpels

Op deze pagina vind je onze Groningse wimpel. Deze wimpel behoort tot ons volledige assortiment Provincie wimpels hier kunt u nog andere provincies raadplegen.

Afmetingen 300 × 25 cm
Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Regio

Groningen