Wimpel Limburg afm. 25x300cm
SKU: 10-1974 Meer informatie

€ 39,93 (€ 33,00 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

De wimpel van Limburg mag dag en nacht in de vlaggenmast hangen. Deze oersterke Limburgse wimpel is duurzaam, kleurecht, UV-bestendig, eenvoudig en vertrouwd te bestellen en snel in huis !. Wordt vervaardigd uit Spunpolyester. De Limburgse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Wimpel Limburg

Trots op uw provincie ? Laat het zien in uw vlaggenmast. De Wimpel Limburg is een interpretatie van de officiële provincievlag. Om die reden zijn ze dan ook niet onderhevig aan een protocol. U mag ze uithangen wanneer u wilt. Meestal wordt een provinciewimpel als zelfstandige wimpel gebruikt, dus niet in combinatie met een vlag.

Materiaal en afwerking Limburgse wimpel

De wimpel van Limburg is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels. De limburgse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Overige provinciewimpels

Op deze pagina vind je onze Drentse wimpel. Deze wimpel behoort tot ons volledige assortiment Provincie wimpels hier kunt u nog andere provincies raadplegen.

Afmetingen 300 × 25 cm
Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Regio

Limburg